6906569842, 6906594301 Εργοστάσιο: Ασπρόπυργος & Κατάστημα: Περιστέρι Αττικής
Facebook
 
 
 
 
Α-Ω ΣΚΑΛΟΔΟΜΙΚΗ GREKOSKAL
Κατασκευή Ικριωμάτων Περιστέρι Αθήνα - Σκαλωσιές Παντός Τύπου & Εξαρτήματα

Η εταιρεία μας “Α-Ω ΣΚΑΛΟΔΟΜΙΚΗ GREKOSKAL” η οποία βρίσκεται στο Περιστέρι Αττικής, δραστηριοποιείται από το 1970 με την κατασκευή ικριωμάτων παντός τύπου προσφέροντας πάντα σύγχρονα και ποιοτικά συστήματα ικριωμάτων - σκαλωσιών.   

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 3η γενιά, η εταιρεία μας συνεχίζει να κατασκευάζει με μεράκι και ευθύνη σύγχρονα συστήματα ικριωμάτων για θερμοπρόσοψη, για μπετόν καθώς και ικριώματα - σκαλωσιές για υποστύλωση όλων των εργασιών.

Παράλληλα, σε εμάς θα βρείτε και εξαρτήματα ικριωμάτων - σκαλωσιών καθώς και μεταχειρισμένα ικριώματα σε άψογη κατάσταση.
 

 


 

 
ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ
 
Με σύμμαχό μας την μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, κατασκευάσουμε ικριώματα που στόχο έχουν να καλύψουν κάθε ανάγκη, από τη πιο απλή έως και τη πιο σύνθετη, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια, την ευχρηστία αλλά και την απροβλημάτιστη εργασία κάθε συνεργείου οικοδομής.

Χρησιμοποιώντας αξιόπιστα κατασκευαστικά υλικά, σας προσφέρουμε ικριώματα βαρέως τύπου για επαγγελματίες καθώς και ελαφρού τύπου για ερασιτεχνική εργασία, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε ανάγκη συνεργείου και μη.

Όλα τα ικριώματα που κατασκευάζει η εταιρεία μας είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων και μπορούν να ανταποκριθούν με ασφάλεια ακόμα και στις πιο απαιτητικές εργασίες.

 


 

Έχοντας δημιουργήσει μέχρι σήμερα ένα μεγάλο αριθμό ικριωμάτων και έχοντας συνεργαστεί με πλήθος επαγγελματιών η εταιρεία μας αποτελεί εγγύηση για σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις στο χώρο των ικριωμάτων.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.
Τα προϊόντα μας αποστέλλονται άμεσα σε όλη την Ελλάδα.